Próbálkozás

 2009.03.08. 22:54

Kicsifiam gondos kiválasztást követően kapott egy új fogkefét, amin a Zűroldókból a Dalma és a Fickó kutyus van. Ma esti fogmosás után Levi gondterhelten vizsgálgatja az új szerzeményt:

- Hol van a Tigris...?

- Ezen nincsen a Tigris, Levi,az a másikon volt.

- Ez nem jó,nem ezt kellett volna megvenni....- próbálkozott a fiam,mire én már előre tudtam,mire megy ki a játszma,hát próbáltam elejét venni a kétségbeesésének:

- Levi,ne mondd,hogy nem ezt akartad,mert te választottad. Volt Tigrises is,de neked a Fickós tetszett,úgyhogy ne próbálj megetetni azzal,hogy nem ezt akartad,mert nem veszem be.

Úgy tűnik,hatásos volt a határozott fellépésem,mert kisfiam még nézte egy darabig a fogkefét,majd figyelme már más felé irányult,de azért még odavetette nekem :

-...jóvanna, mindegy !

Kár,hogy ilyenkor nincsen kéznél egy diktafon,mert így bepötyögve korántsem lehet visszaadni egy hároméves kisfiú komoly szellemi dilemmáját,majd nagylelkű "ejtsük a témát" - hanglejtését,amin anya majdnem "dobott egy hátast!"

 

Tudom,amit tudok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mocica.blog.hu/api/trackback/id/tr71990330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.03.15. 20:20:16

Azért el lehet képzelni valamennyire...ez is szuper aranyköpés:-))) Hihetetlen dumája van a fiadnak!!! Kedvencem a thomasos halas rakomány:-)))
süti beállítások módosítása