Apának karácsonyra...

 2008.11.19. 21:07

Ez mostmár tényleg naprakész,ma esti történet,így Bogyó előtt beelőzve gyorsan megörökítem.Levi reklámfüggő,mint sok kisgyerek,gondolom. Már az első kockáknál fújja,miről szól a reklám,mit reklámoz. A másik szál a történethez a közelgő ünnepek,a neten való ajándékok utáni keresgélés,amiközben Levi lelkesen sorolja,hogy ..."ilyet veszünk anyának,olyat veszünk Apának,azt vesszük a Bogyónak...stb" (ja és az "ezt is nekem azt is nekem" az álllandó összekötő )

Ma este reklámnézés közben megint megjegyezte,halkan, hogy ..."olyat veszünk apának..." gyorsan elmeséltem páromnak Levi mostani lelkes közreműködését,majd visszakérdeztem,hogy

-Levi,mit is kap Apa karácsonyra ? -nem számolva azzal,hogy ezek a reklámok igen gyorsan váltják egymást és a kisfiam még mindig a képernyő rabja,ahol már az aktuális gyógyszerreklám ment és drága gyermekem tökéletesen kötötte össze a látottakat a hallottakkal,mert értelemszerűen rávágta:

- Torokfájást!

A bejegyzés trackback címe:

https://mocica.blog.hu/api/trackback/id/tr89778518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.11.19. 21:53:32

:.))) Nagyon jó!
Nálunk nincs reklámfüggőség. Egyszerűen nem tudtjuk nézni a tv-t, ha a gyerkőcök ébren vannak. Akkor csak mese mehet (szerintük, így vagyunk nevelve no..)..így inkább be sem kapcsoljuk a dobozt.
süti beállítások módosítása